Servicii PREMIUM

Atunci cand timpul nu este de partea ta este bine sa stii ca Alexandru te poate ajuta cu diversele dificultati intampinate in domeniul criptomonedelor. 

ANALIZA PORTOFOLIU

Cat de constient esti de potentialul portofoliului tau? Cat de constient esti de riscurile la care te supui in momentul acesta?  Analiza de portofoliu iti va prezenta realitatea. Pe baza portofoliului si a timpului tau alocat investitiei, vin cu un plan complet care maximizeaza rezultatele. Zone de exit, zone de entry si cum sa actionezi pentru protejarea capitalului tau vor fi doar cateva din lucrurile pe care le vom discuta in cadrul sesiunii de analiza.

 

Mentorship PREMIUM

Totul este mai usor atunci cand ai o persoana langa tine care sa iti ghideze pasii catre zona de crypto trading si crypto investment. Daca doresti sa il ai pe Alexandru in prezenta ta atunci cand inveti, tot ce trebuie sa faci este sa aplici la un plan de mentorship premium. Vei putea adresa toate intrebarile live, in cazul in care exista dificultati in intelegere iar de asemenea programul poate fi foarte flexibil in functie de disponibilitatea ta.

 

 

Oportunitati Crypto

Alte discutii ce necesita o implicare consumatoare de timp din partea mea.
Daca ai o idee, ai nevoie de o discutie cu mine pentru un proiect serios sau orice alta problema de natura investitionala crypto, putem stabili o intalnire si voi incerca sa gasesc solutia cea mai optima utilizand experienta mea.

 

Detalii si Costuri

 

  • Fiecare cerere este tratata cu maxima seriozitate
  • Programarea pentru analiza de portofoliu se realizeaza la minim 24 de ore de la cerere in functie de disponibilitate pentru a aloca timp analizelor. 
  • Avem rugamintea sa respectati programarile intalnirilor, timpul este pretios.
  • Atunci cand inaintati o cerere, includeti cat de multe detalii posibile pentru o analiza mai usoara. 
  • Informatiile primite nu reprezinta sfaturi investitionale, ci analiza proprie si modalitatea de a actiona asigurand profitabilitatea cea mai ridicata conforma cu experienta si profesionalismul meu in domeniul crypto. 

  Ai nevoie de CONSULTANTA CRYPTO? 

  Pentru a accesa oricare din serviciile premium te rog utilizeaza formularul de mai jos, accesand optiunea dorita. In cel mai scurt timp vei fi contactat pentru programarea sesiunii. 

  Timp de raspuns maxim alocat pentru serviciile PREMIUM - 24h