Despre Cryptoholics101

Pasiunea pentru criptomonede asociata cu aventura catre aceasta noua industria a dat startul unuia din cele mai frumoase proiecte. Cryptoholics101 nu este doar locul unde poti invata si primi informatii despre piata criptomonedelor ci este o intreaga poveste.

Analiza de piata 

Dorinta de a intelege piata din punct de vedere fundamental, a facut din acest proiect unul din cele mai apreciate. De ce exista trendline? De ce volumele de tranzactionare difera in functie de nivel? De ce nu exista o formula universal valabila a profitabilitatii pe piata? De ce se schimba piata constant? De ce?  Toate aceste intrebari au avut ca rezultat toata informatia pe care o veti gasi in cadrul acestei platforme. 

Filozofia Blockchain

Fenomenul de blockchain a aparut ca si forma de protest impotriva multor reglementari financiare dar ca si noua posibilitate de reinventare a sistemului bancar la nivel global, mai securizat, mai rapid si mai eficient. Avand astfel de oportunitati consideram ca este vital pentru orice persoana sa invete sa profite tinand pas cu tehnologia. 

Social Media

Una din marile dorinte au fost dintotdeauna impartasirea informatiilor cu oamenii ce isi doresc sa progreseze. Si speram ca prin ceea ce facem zilnic la nivel de Online, perceptia asupra investitiilor si a sigurantei financiare personale sa se schimbe si sa inceapa o noua revolutie a educatiei.  Suntem prezenti pe toate canalele de Social Media avand in prezent o comunitate de peste 10.000 de sustinatori. Va multumim tuturor!

Fondator Alexandru Hobincu

“Este foarte simplu sa avansezi intr-un domeniu cu pasi repezi atunci cand nu mai ai nimic de pierdut. Probabil acesta a fost si motivul pentru care am fost determinat sa schimb totul in viata mea. Mi-am dorit un mediu antrenant, un domeniu nou care sa asigure validitatea lui si peste 20 de ani si cu siguranta pot spune ca utilitatea criptomonedelor abia acum a fost descoperita cu adevarat! Ma bucur ca mi te alaturi in aceasta superba calatorie spre cunoastere!”

Povestea mea este foarte simpla, este si povestea oricaruia din voi!

 

“Mi-am dorit independenta, libertata si succesul pe plan financiar fara a fi strans legat de factorul economic contextual. Accesul la piata criptomonedelor inseamna accesul la o piata mondiala si tot ce trebuie sa faci, este sa fii perspeverent si disciplinat pentru a putea profita de avantajele ei”